Vil du vaccineres med Johnson & Johnson eller AstraZeneca - sådan skal du gøre

Region Midtjylland har på alle regionernes vegne netop underskrevet kontrakt med virksomheden Practio om at blive leverandør af tilvalgsordningen for covid-19 vaccination uden for det generelle vaccinationsprogram. Læger i Practio skal derfor stå for vaccineringen med de droppede vacciner fra Johnson & Johnson eller AstraZeneca.

Practio har meddelt Sundhedsministeriet, at de kan modtage de første borgere i lægekonsultation i morgen, lørdag, og at de første borgere i København kan få deres stik i næste uge. Der vil snarest muligt derefter blive oprettet flere vaccinationssteder andre steder i landet. 

Konkret vil ordningen blive organiseret således:  

  • Statens Serum Institut distribuerer og leverer vaccinerne direkte til Practios vaccinationssteder.
  • Personer, der ønsker at bliver vaccineret under tilvalgsordningen skal henvende sig til Practio og booke tid til konsultation og vaccination via Practios bookningssystem.
  • Vaccinationsstederne skal minimum have åbent otte sammenhængende timer inden for tidsrummet fra kl. 8:00 til kl. 21:00 på alle ugens dage.
  • Practio skal efter hver vaccination sikre, at vaccinationen straks registreres i Det Danske Vaccinationsregister (DDV).

Her kan du kontakte Practio 

 

Relaterede artikler

Tags: corona, coronavaccine, tilvalgsordning

Like eller del denne artikel