Marianne Mørk Mathiesen og Alex Vanopslagh.

Lægepolitiker vender tilbage til Liberal Alliance

Regionsrådsmedlem Marianne Mørk Mathiesen, der sidder i regionsrådet i Region Syddanmark vender nu tilbage til Liberal Alliance efter to år som løsgænger.

"Det er det helt rigtige tidspunkt for mig nu at vende tilbage til Liberal Alliance. Min udmelding i 2017 var en protestaktion mod den tidligere ledelse, og dengang foreslog jeg faktisk Alex Vanopslagh som ny partileder. Nu hvor mit ønske er blevet til virkelighed, ville det næsten virke utroværdigt, hvis jeg ikke meldte mig ind igen. Jeg har stor tiltro til Alex og genoprejsningen af det liberale projekt. Det vil jeg gerne støtte op om ved at levere mit mandat i Region Syddanmark tilbage til Liberal Alliance", siger Marianne Mørk Mathiesen i en pressemeddelelse.

Marianne Mørk Mathiesen har været medlem af regionsrådet i Region Syddanmark siden 2013 for Liberal Alliance, men valgte at melde sig ud i 2017, og har siden været løsgænger. Hun er medlem af forretningsudvalget og næstformand for Udvalget for det nære sundhedsvæsen. Marianne Mørk Mathiesen er læge i Esbjerg, hvor hun også er bosat.

Like eller del denne artikel