Camilla Hersom er ny vicedirektør i Danske Regioner

Den 1. december tiltræder den tidligere formand for Danske Patienter, Camilla Hersom, som vicedirektør i Danske Regioner.

Camilla Hersom gik på orlov fra det ulønnede job som formand for Danske Patienter, da hun stillede op til Folketingsvalget 2019. Da hun ikke blev valgt ind, havde hun haft brug for at tænke over, hvad arbejdslivet så skulle byde på.

"Jeg ønsker at søge nye karrieremæssige muligheder, som næppe vil være forenelige med en rolle som formand for en stor og vigtig interesseorganisation. Derfor har jeg valgt ikke at vende tilbage efter min orlov, men at trække mig i god og gensidig forståelse med forretningsudvalget i Danske Patienter," sagde Camilla Hersom for et par måneder siden.

Camilla Hersom er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Hun har også været medlem af Folketinget, hvor hun blandt andet var sundheds- og psykiatriordfører for Radikale Venstre, og hun har også været formand for Forbrugerrådet TÆNK. Det har givet hende et indgående indblik i sundhedsområdet fra flere vinkler, hedder det i en pressemeddelelse fra Danske Regioner.

Som vicedirektør skal Camilla Hersom koordinere regionernes fælles interessevaretagelse på sundheds- og socialområdet, ligesom hun får ansvaret for Danske Regioners Center for Sundhed og Sociale Indsatser og herunder sekretariatsbetjeningen af Sundhedsudvalget og Psykiatri- og Socialudvalget.

Hun afløser Katrine Mandrup Tang, som er blevet direktør for Danske Handicaporganisationer.

 

Like eller del denne artikel