Anne Jastrup Okkels, nuværende direktør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, bliver ny direktør på Herlev og Gentofte Hospital fra 8. februar.

Ny direktør for Herlev og Gentofte Hospital

​Anne Jastrup Okkels tiltræder som ny direktør – hun kommer fra stillingen som direktør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.Anne Jastrup Okkels tiltræder 8. februar på Herlev og Gentofte Hospital.

Anne Jastrup Okkels, nuværende direktør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, bliver ny direktør på Herlev og Gentofte Hospital fra 8. februar. Skiftet sker, fordi hospitalsdirektør Agnete Gersing på Herlev og Gentofte Hospital, som startede 1. juni 2020, har valgt at stoppe af personlige årsager.

På Bispebjerg og Frederiksberg Hospital konstitueres vicedirektør Kristian Antonsen som hospitalsdirektør fra 8. februar. Stillingen som hospitalsdirektør slås op til sommer 2021.

"Jeg vil gerne på vegne af koncerndirektionen takke Agnete for det gode samarbejde, som desværre ikke blev så langt. Vi ønsker Agnete alt det bedste fremover. Vi har aftalt med Anne Jastrup Okkels, at hun indtræder som hospitalsdirektør for Herlev og Gentofte Hospital fra 8. februar," siger konstitueret regionsdirektør Jens Gordon Clausen.

"Jeg kender Anne som en meget dygtig, erfaren og samarbejdsorienteret hospitalsdirektør, der vil kunne lede hospitalet sikkert gennem forårets opgaver med indflytning i en ny stor akutmodtagelse og udvikle hospitalet på den længere bane til glæde for både patienter og medarbejdere" siger Jens Gordon Clausen.

Anne Jastrup Okkels vil sammen med tre vicedirektører udgøre direktionen på Herlev og Gentofte Hospital.

Anne Jastrup er uddannet jurist, og kommer med over 20 års ledererfaring fra direktionsstillinger i store offentlige virksomheder og organisationer, herunder på sundhedsområdet. Anne Jastrup har således bl.a. været koncerndirektør i Region Midtjylland og underdirektør i TrygFonden.

Store ændringer i ledelsen

Da den afgående direktør Agnete Gersing har være sygemeldt i længere tid, har vicedirektør Steen Werner Hansen været konstitueret direktør. Men med Anne Jastrup Okkels´ansættelse kan han slippe tøjlerne og vælger nu at stoppe. 

Hans kontrakt med Herlev og Gentofte Hospital er ved at udløbe, og han har valgt ikke at takke ja til tilbuddet om forlængelse.

»Jeg er jo ikke helt ung længere, så jeg synes, at det var på tide at sige stop. Jeg er blevet opfordret af flere fra direktionen til at blive, men jeg har truffet min beslutning. Og det hviler jeg i. Jeg har valgt, at den sidste del af mit arbejdsliv skal dedikeres til arbejdet i Medicinrådet. Vi er to formænd, der arbejder rigtig godt sammen, men det er ikke nogen hemmelighed, at vi har rigtig travlt – og der bliver efter alt at dømme ikke mindre travlt i årene, der kommer,« sagde Steen Werner Hansen til Sundhedspolitisk Tidsskrift i sidste uge.

 

Relateret artikel

Like eller del denne artikel