Nyt samarbejde skal sikre bedre behandling til patienter med KOL

Den amerikanske COPD Foundation og DevPro Biopharma (et klinisk forsknings- og udviklingsselskab) vil sammen udvikle bedre behandling til mennesker med KOL og relaterede lungesygdomme.

Amerikanske The Chronic Obstructive Pulmonary Disease Foundation og DevPro Biopharma LLC, et klinisk forsknings- og udviklingsselskab, har meddelt, at de to organisationer har indgået i en strategisk alliance for at udvikle mere effektive behandlinger til mennesker med kroniske lungesygdomme og hurtigt få behandlingerne ud til patienter med KOL.

Partnerskabet sigter mod at identificere potentielle behandlinger for KOL og relaterede lungesygdomme og fremskynde deres udvikling og godkendelse. Denne alliance udnytter DevPro Biopharmas ekspertise inden for design og implementering af hensigtsmæssige kliniske programmer og COPD Fondens forskelligartede patient- og plejemiljø og dets netværk af COPD360Net-eksperter.

”The COPD Foundation er hjemsted for mange af verdens førende eksperter inden for kroniske lungesygdomme. Nu, gennem deres nye COPD360Net-initiativ, er de klar til at blive ledere i udviklingen af ​​nye lægemidler,” forklarede Colin Reisner, MD, DevPro Biopharmas medstifter og administrerende direktør.

”Ved at slå sig sammen vil DevPro Biopharma rette sin ekspertise til udvikling af kliniske programmer, der skal gennemføres inden for The COPD Foundations netværk. Vi er overbeviste om, at vi gennem denne alliance vil få en meningsfuld indvirkning på patientsamfund over hele verden. ”

Like eller del denne artikel