Skip to main content

{source}
<!-- /52195173/ST_top -->
<div id='div-gpt-ad-1510488486117-0' style='height:180px; width:930px;'>
<script>
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1510488486117-0'); });
</script>
</div>
{/source}

Sundhedspolitisk Tidsskrift

Jobannoncer

MT Jobpakken tilbyder skræddersyede løsninger og tilmed til yderst konkurrencemæssige priser.

  • Mest målrettet – leder du efter en speciallæge, så udgiver vi et medie målrettet netop ham eller hende. Drejer det sig om beslutningstagere på sundhedsområdet er Sundhedspolitisk Tidsskrifts nyhedsbrev ene om at ramme samtlige ledere i stat, regioner og kommuner, foruden operative ledere på hospitaler eller i kommunale institutioner - på én gang.
  • Stærkest til medicinalindustrien – ingen medier er så stærke når det gælder udbredelsen til medicinalvirksomhederne. Leder du efter en product manager, market access eller public affairs, så er MT Jobpakken landets stærkeste. Vi er også de bedste når det gælder en medical advisor – altså hvor der er brug en læge – eller måske en sygeplejerske.
  • Flest læsere – skal annoncen ud til flest mulige, så er MT Jobpakken overlegen – Medicinske Tidsskrifter udkommer nemlig til alle beslutningstagere på tværs af sektorerne, og på tværs af faglighederne. Det tilbyder ingen andre. Alene Sundhedspolitisk Tidsskrift har 75.000 unikke besøgende om måneden.
  • Størst synlighed – MT Jobpakken tilbyder at give annoncerne langt mere synlighed - selv MT Jobpakkens basispakke sikrer annoncerne placeringer i redaktionelle omgivelser, nemlig der hvor læserne faktisk ser dem.
  • Størst kreativitet – MT Jobpakken er parat til at udvikle de rigtige annoncer til kunderne, og vi er parat til at skrue særlige målgrupper sammen, som rammer de rigtige modtagere – på rette tidspunkt. Vi bidrager også gerne til den kreative proces med at finde de rette budskaber. Derudover kan vi også tilbyde at skabe din annonce ligesom vi gerne kommer med bud på den uddybende teksts ordlyd.
  • Størst fleksibilitet – vi er parate til at opfinde helt nye tiltag og forbedre dem i fællesskab med dig, så den bedst mulige rekruttering opnås.
  • Konkurrencedygtige priser - Vi har en prispolitik, som sikrer dig, at vi til en hver tid ikke blot matcher vores konkurrenter, men også ligger under deres priser.

Priser

Vi har to jobpakker.

MT Jobpakken (basis) koster 5.995 kr. for annoncering i 30 dage på vores hjemmesider og i vores nyhedsbreve.

Annoncen vises i standardmålet 300x125 og er i modsætning til konkurrenterne placeret i redaktionelle omgivelser, altså der hvor læserne er, og ikke gemt bort i tekstbokse nederst i nyhedsbreve eller i bunden på hjemmesiderne.

Det vil være muligt at tilkøbe formater som 600x120, 300X250 og 930x180 på sitet.

Når du køber MT Jobpakken, vil din annonce altid blive vist i to af Medicinske Tidsskrifters nyhedsbreve. Vi sikrer den optimale sammensætning afhængig af den ønskede jobprofil.

MT Jobpakken (executive) koster 9.995 kr. for annoncering i 30 dage på alle vores hjemmesider og i alle vores nyhedsbreve. MT Jobpakken (executive) er rettet mod det komplekse marked for toplederstillinger, hvad enten det er til pharmaindustrien, til regionsledelsen, til hospitalsledelsen eller andre sundhedspolitiske topstillinger. Lige præcis der, hvor den ønskede ansøger kan komme fra alle områder i sektoren. Her sætter vi alle vores platforme i spil.

Annoncer er i modsætning til hos konkurrenterne placeret i redaktionelle omgivelser, altså der hvor læserne er, og ikke gemt bort i tekstbokse nederst i nyhedsbreve eller i bunden på hjemmesiderne.

For begge pakkers vedkommende er det muligt at tilkøbe ekstra annonceformater. Indhent venligst tilbud!

Jobmeddelelse

Som bruger af MT Jobpakken er det gratis efterfølgende at få bragt meddelelse om jobskiftet. Du skal blot sende tekst og billede til os.

Responsgaranti

Vi yder responsgaranti for begge jobpakker, hvilket betyder, at hvis den indrykkede annonce mod forventning ikke har medført ansøgere, så indrykkes annoncen gratis igen i 14 dage. Vi skal dog have besked senest 8 dage efter den oprindelige annonceindrykning er udløbet.

Skal du sælge din praksis eller finde en ny kompagnon

Har du brug for at komme I kontakt med andre læger – fordi du vil sælge din praksis eller fordi du søger efter en (ny) kompagnon, så vil en annonce I Medicinsk Tidsskrift være det oplagte valg. Her kommer du bl.a. i kontakt med alle praktiserende læger.

Annoncen vises i 30 dage på nyhedsbrevet og på hjemmesiden i størrelsen 300x250.

Pris: kr. 2.475,-

Alle priser er excl. 25% moms

Formater og teknik

 

Følgende formater bruges på Medicinske Tidskrifters platforme:

Bannerformat max. kb GIF/JPG/PNG Placering
300x250  50 kb Mobil, nyhedsbrev og højrebanner
300x125 30kb Mobil, nyhedsbrev og højrebanner
600x120 50 kb Indre topbanner
930x180 60kb Topbanner

Af hensyn til mobiltelefoner er det nødvendigt at levere formatet 300x250 eller 300x125 som statisk billede (jpg, png eller gif - max 50kb), da det er det eneste, der vises på alle platforme. Dertil er det disse annoncer, der bruges i nyhedsbreve.

Animerede annoncer kan afvises, hvis de forstyrrer siden overdrevent.

Jobannoncer kontakt:
Svend Schat-Holm
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 28 12 22 55

Teknisk annoncehjælp:

Jan Fuhs
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 40 71 73 14

Del artikler