Steno Diabetes Center Aarhus’ afdelinger samlet i ny, gigantisk bygning

Steno Diabetes Center Aarhus (SDCA) har nu indviet deres nye 14-etager høje bygning, Forum, der har været undervejs i fem år.

Steno Diabetes Center Aarhus var tidligere spredt på forskellige matrikler, men er nu samlet i Forum på Aarhus Universitetshospital.

Forum er et fælles projekt mellem Aarhus Universitetshospital, Steno Diabetes Center Aarhus, Aarhus Universitet og Folkekirken, som blandt andet skal fremme en forskningskultur på tværs af fagområder og interessenter, skriver SDCA i en pressetekst.

”Det er kulminationen på fem års planlægning, processer og byggeri,” udtaler Troels Krarup Hansen i presseteksten. Han er direktør for Steno Diabetes Center Aarhus.

Han fortsætter: 

”Med vores nye rammer i Forum har vi skabt et optimalt fundament for samarbejde i hele regionen, på tværs af kommunegrænser, hospitaler og faggrupper. Og samarbejde er bydende nødvendigt, hvis vi skal bidrage til et godt liv for alle med diabetes og dem, der er i risiko for at få det.” 

Forum rummer fire etager dedikeret til forskning, men også patienthotel og en række andre funktioner, der skal skabe optimale forhold for patienter og pårørende.

Like eller del denne artikel