Skip to main content

Sundhedspolitisk Tidsskrift

Jens Laigaard.

Forfatter: Sundhedspolitisk Tidsskrifts anmelder burde tage en omgang akupunktur

Kommentar

Jens Laigaard,
Forfatter

Forfatter Jens Laigaards bog "Alternativ behandling - en kritisk undersøgelse" blev 2. november anmeldt i Sundhedspolitisk Tidsskrift og blev kritiseret for at have mere karakter af et personligt og følelsespræget korstog end af en objektiv afdækning. Det reagerer forfatteren nu på.

Der er mange hundrede oplysninger i min bog "Alternativ behandling", men Maria Cuculiza (artikel 2. november) har ikke formået at sætte fingeren på én eneste, der er forkert.

Hun forholder sig ikke seriøst til den videnskabelige dokumentation i bogen og heller ikke til dens konklusion: At danskere hvert år betaler milliarder for behandlinger, der har bevis for ikke at kunne helbrede eller slet ikke har nogen beviser at støtte sig til. I stedet bruger hun sin "anmeldelse" på at nedgøre forfatterens stil og hans holdninger, og det går der rigtig mange linjer med.

Jeg står på naturvidenskabens side, og Cuculiza står åbenbart et andet sted. Hun burde tage en gang akupunktur, ind ad det ene øre og ud af det andet, det kan næppe skade, men måske hjælpe på hendes humør.

 

 

Relateret artikel

Del artikler