Skip to main content

{source}
<!-- /52195173/ST_top -->
<div id='div-gpt-ad-1510488486117-0' style='height:180px; width:930px;'>
<script>
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1510488486117-0'); });
</script>
</div>
{/source}

Sundhedspolitisk Tidsskrift

Dennis Kristensen: Forligsmanden forlænger ikke fristen

Formand for FOA, Dennis Kristensen, afslørede for kort tid siden detaljer fra det, der foregår i Forligsinstutionen i dag. Her har forligsmand Mette Christensen gjort alle parter det klart, at hvis ikke de indgår en aftale i dag, så udskyder hun ikke forhandlingerne i 14 dage.

Han har været uden for Forligsinstitutionen for - via sin  åbne Facebook-profil - at være igennem live til flere tusinde tillidsrepræsentanter, der er samlet i Odense.

»Bliver vi ikke enige i dag - og det har forligsmanden også mindet os om fra starten. Man må ikke referere, hvad hun siger, og jeg håber ikke, hun hører det her. Hvis ikke man bliver enige i den her forhandlingsrunde, så er det slut, så kommer vi ikke til at møde hende mere. Så det er sidste frist. Jeg tror, at det lægger sådan et afgørende pres, så der kommer bevægelse," sagde Dennis Kristensen.

"Det er første gang, at alle parter er samlet, og det gør det til et meget kompliceret forløb. Dels skal der forhandles på hvert enkelt område, og så skal der forhandles på kryds og tværs," sagde Dennis Kristensen, der dog gav udtryk for, at han var en lille smule optimistisk over, atforligsmanden havde valgt at samle parterne.

"Hvis der i går var en my afstand til, at der blev konflikt, så er der måske nu lidt mere end en my," sagde han.

Der er spørgsmålet om lærernes arbejdstidsbestemmelser, som er det største problem.

 

Tags: ok18

Del artikler