"Der må være noget, vi ikke ved, og det har vi brug for at få klarhed over," siger arsten Kissmeyer,

Venstre i Midtjylland: Vi har brug for klarhed over samarbejdsproblemer på hospitaler

På regionsrådets forretningsmøde tirsdag var der enighed om at sætte en ekstern konsulent på Hospitalsenhed Midt på grund af den voldsomme uro på hospitalerne med adskillige protestskrivelser fra personalet i både Silkeborg og Viborg. Det er Venstre i Region Midtjylland tilfredse med.

”Venstre konstaterer, at samarbejdet ikke er normalt, for så ville man kunne ordne sagerne via de normale samarbejdsfora som MED-organisationen. Der må være noget, vi ikke ved, og det har vi brug for at få klarhed over. For os er det vigtigt, at det sker hurtigt, så vi kan få ro på samarbejdsforholdene i Hospitalsenhed Midt. Vi er derfor tilfredse med, at vi får en tilbagemelding fra en ekstern konsulent om forholdet mellem ledelse og medarbejdere allerede inden sommerferien”, siger Carsten Kissmeyer, gruppeformand for Venstre i Region Midtjylland.

Venstre havde bedt regionsrådets forretningsudvalg om at iværksætte en hurtig, ekstern vurdering/evaluering af samarbejdsforholdene i Hospitalsenhed Midt, der blandt andet omfatter regionshospitalerne i Viborg og Silkeborg. 

Forretningsudvalget besluttede tirsdag, at der iværksættes et forløb i Hospitalsenhed Midt med fokus på Regionshospitalet Silkeborg og Børn & Unge på Regionshospitalet Viborg for at styrke samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere. Der vil blive tilknyttet en ekstern facilitator til processen. Der vil blive givet en første status til forretningsudvalget før sommerferien. 

Tags: Fredberg-sagen

Like eller del denne artikel