Beslutninger træffes uden folkelig debat, Torben Kjær

Debat

Finn Rudaizky
1. næstformand Region Hovedstaden (DF)

DEBAT: Hvorfor udbasunerer Enhedslisten sig som talsmand for lukkethed og kraftig indsnævring af demokratiet, spørger Finn Rudaizky, der er 1. næstformand i Region Hovedstaden (DF).

Ingen sag er for lille for Enhedslistens Torben Kjær, medlem af Region Hovedstaden.

Uanset hvor saglige hans politiske modstanderes synspunkter kan være, så finder Torben Kjær altid en anledning til at “skyde” sin modstander - og især når det drejer sig om en politiker fra Dansk Folkeparti.

Jeg har her på Sundhedspolitisk Tidsskrift kraftigt kritiseret, at Region Hovedstaden bremser den demokratiske debat op til store beslutninger ved at stemple alt fortroligt, også når der slet ikke er noget fortroligt. Torben Kjær synes, at det er ok. Han argumenterer med, at sagerne efterfølgende ofte offentliggøres, så fortrolig-stempling er ikke noget problem.

Det er DF og sikkert mange borgere ikke enige med Torben Kjær i. For, når offentliggørelsen sker, så er løbet kørt, og beslutningen truffet i et lukket rum på Regionsgården i Hillerød. Uden demokratisk og folkelig debat. Uden mulighed for borgerne til at ytre sig.

Mærkeligt, at Enhedslisten udbasunerer sig som talsmand for lukkethed og kraftig indsnævring af demokratiet. Det er ellers det stik modsatte, at de ved andre lejligheder påstår, at de står for. Er Torben Kjær mon gået for langt ? 

 

Tidligere debatindlæg om sagen

Like eller del denne artikel